Nosotros 2017 – ca

Nosotros 2017 – ca

Qui som?

La BCNswing és una associació sense ànim de lucre, que pretén difondre i promoure la música swing i els balls de swing com: lindy hop, blues, balboa, xarleston, bugui-bugui, jump’n’jive, west coast swing, shag…
 
L’associació també vol ser un punt de trobada per a persones interessades en aquests temes. Volem que serveixi com a referència on es puguin organitzar, difondre i promoure aquests balls i que augmenti el nombre de persones que en gaudeixen.
 
També es pretén mantenir el contacte amb altres clubs i associacions d’Europa i els Estats Units que tenen objectius semblants, així com promoure els intercanvis entre ballarins de diferents països.

Què fa que funcioni?

Els associats de la BCNswing. Els associats de la BCNswing ajuden al funcionament de l’associació proposant noves accions, organitzant esdeveniments, participant activament fent de DJ a les diferents jams, participant en el muntatge d’accions concretes, promovent el swing i l’associació, amb la difusió a la xarxa o per altres vies, gestionant descomptes per als associats…
 
Per tant és molt important que els associats s’involucrin en les diferents accions i en tots els nivells de l’associació.
 
A més fan una petita aportació anual que permet sufragar les despeses fonamentals de l’associació per oferir activitats gratuïtes a més de donar dret a descomptes negociats des de l’associació.
 
Com pots col·laborar amb nosaltres? Mira la nostra web, www.bcnswing.org, o contacta amb nosaltres per correu electrònic (info.bcnswing@gmail.com).
 

Què fem?

Manteniment d’un calendari (el calendari de la BCNswing) amb les activitats de swing de Barcelona i rodalies.

Esdeveniments de ball amb música gravada, concerts, conferències, festivals internacionals, activitats de difusió, solidàries…
 
Activitats gratuïtes:
Lindy al Parc: jam amb música gravada a l’aire lliure (dues vegades al mes).
Clandestí als Cubs: jam amb música gravada a la platja de la Barceloneta (tres vegades a la setmana durant l’estiu).
Sant Pau: jam amb música gravada, de vegades amb música en directe (un cop al mes, a l’hivern).
Olímpic Market: jam amb música gravada, de vegades amb música en directe (esporàdicament).
 
Activitats internacionals: 
El seu objectiu és promoure l’intercanvi cultural amb persones de diferents llocs, així com promoure la música i ball.

BLE Barcelona Lindy Exchange, festival internacional de swing amb activitats culturals, conferències…, que genera oportunitats d’intercanvi entre diferents comunitats de swing.


COCOA Blues Exchange, festival internacional de blues amb activitats culturals, conferències…, que genera oportunitats d’intercanvi entre diferents comunitats de blues.
 
Lindy Hop Day Catalunya, per celebrar el dia internacional del swing, que se celebra el dia de l’aniversari del naixement de Frankie Manning. La BCNswing coordina i promou un calendari comú d’activitats que es desenvolupen a Catalunya, i també organitza directament diverses accions. Aquestes activitats s’emmarquen en les activitats commemoratives de la Frankie Manning Fundation.

Activitats solidàries:
 
• Concert solidari Swing for Nepal (anual).
• Jam Solidària en col·laboració amb l’Associació Espanyola contra el càncer (anual).
• Recollida d’aliments a la Barceloneta (esporàdicament).