Bandes

Eva Fernández & CO

dijous – Merbeyé

Bandes

L’Eva Fernández (saxo i veu), el Josep Munar (guitarra) i el Jordi Pallarés (bateria) són tres músics que es coneixen durant els seus estudis musicals a Barcelona. Ofereixen un repertori de swing tradicional, procurant cuidar sempre l’objectiu d’aquest estil, fer ballar a qui l’escolta.

La Locomotora negra

divendres – Casino

La Locomotora Negra és la Big Band estable més antiga de Barcelona.
Van debutar l’any 1971 en format de quintet.
Amb el temps la formació s’ha anat ampliant fins arribar al nombre actual de 17 components.

SwingOut

dissabte – Fabra i Coats

Bandes

Un grup de deu músics composat per 2 veus principals (femenina i masculina) i 2 coros, clarinet, trombó, trompeta, saxo, guitarra, banjolele, baix ibateria, que interpreten el Lindy Hop més ballable i animat a ritme de Swing.

SwingOut! ofereix un ampli repertori d’estàndards de Jazz, de Blues i de
NeoSwing.

SwingOut! es va fundar l’any 2013 a Terrassa i des d’aleshores que no paren d’actuar, sigui a on sigui, sempre amb la mateixa intenció: fer ballar, suar i… sobretot fer passar una bona estona als assistents (balladors i públic).
https://youtu.be/pTU6AFjxSkw

Black Mambas

diumenge – Maremágnum

Bandes

Marta Mamba: Voz Bego Mamba: Ukelele i susurros Edu Mamba: Guitarra i aullidosLuigui Mamba: Guitarra Irene Mamba: Saxo i Violí Carme Mamba: Clarinet Roser Mamba: Trompeta Joan Mamba: Clarinet i Saxo Jordi Mamba: Teclas Alex K. Mamba: Tambores Txus Mamba: Bajolele Juli: Conductor i guia espiritual.

La missió dels Black Mambas és portar el Swing, Soul i altres estils de música negra allà on mai no hagin estat abans. Les paraules per descriure aquest grup eclèctic i heterogeni de músics són fàcils de trobar: Swing d’alta tensió, ballable al nucli, amb l’esperit catàrdic dels millors cors de gospel i bandes de rock’n roll. Un flaix escenogràfic que no deixa indiferent a ningú, amb tocs de qualitat i riquesa de so que només un gran grup de jazz pot oferir.