Bandas 2017 – ca

Eva Fernández & CO

dijous – Merbeyé

Bandas 2017 – ca

L’Eva Fernández (saxo i veu), el Josep Munar (guitarra) i el Jordi Pallarés (bateria) són tres músics que es coneixen durant els seus estudis musicals a Barcelona.

Ofereixen un repertori de Swing tradicional, cuidant sempre el seu objectiu de fer ballar a qui els escolta.

La Locomotora negra

divendres – Casino

La Locomotora Negra és la Big Band estable més antiga de Barcelona.
Van debutar l’any 1971 en format de quintet.
Amb el temps la formació s’ha anat ampliant fins arribar al nombre actual de 17 components.

SwingOut

dissabte – Fabra i Coats

Bandas 2017 – ca

Un grup de deu músics composat per 2 veus principals (femenina i masculina), dos cors, clarinet, trombó, trompeta, saxo, guitarra, banjolele, baix i bateria, que interpreten el Swing més ballable i animat.

SwingOut! ofereix un ampli repertori d’estàndards de Jazz, Blues i
NeoSwing.

El grup es va fundar l’any 2013 a Terrassa i des d’aleshores que no paren d’actuar, sigui a on sigui, sempre amb la mateixa intenció: fer ballar, suar i… sobretot fer passar una bona estona als assistents, siguin balladors o públic.

Black Mambas

diumenge – Maremàgnum

Bandas 2017 – ca

Marta Mamba: Veu Bego Mamba: Ukelele i xiuxiueigs Edu Mamba: Guitarra i udols Luigui Mamba: Guitarra Irene Mamba: Saxo i Violí Carme Mamba: Clarinet Roser Mamba: Trompeta Joan Mamba: Clarinet i Saxo Jordi Mamba: Teclas Alex K. Mamba: Tambors Txus Mamba: Banjolele Juli: Conductor i guia espiritual.

La missió dels Black Mambas és portar el Swing, Soul i altres estils de música negra allà on mai no hagin estat abans. Les paraules per descriure aquest grup eclèctic i heterogeni de músics són fàcils de trobar: Swing d’alta tensió, ballable al nucli, amb l’esperit catàrquic dels millors cors de Gospel i les millors bandes de Rock’n’Roll. Un flaix escenogràfic que no deixa indiferent a ningú, amb els tocs de qualitat i riquesa de so que només un gran grup de Jazz pot oferir.