Alojamiento 2017 – ca

Això és un exchange

ntentarem acollir la major quantitat de hoppers que ho sol·licitin però no podem garantir que tots ho aconseguiu, per això en breu us recomanarem alguns hotels de la ciutat per si voleu tenir un pla B.

Si vens de fora de Barcelona i vols que un hopper de la ciutat t’aculli a casa seva hauràs d’omplir aquest formulari per sol·licitar hosting indicant que busques allotjament.

 De la mateixa manera, si vius a Barcelona i vols donar recer a un hopper que vingui de fora, hauràs d’omplir també el mateix formulari indicant que ofereixes allotjament.
 
Sisplau, omple aquest formulari amb antelació perquè es puguin quadrar totes les places com més aviat millor.

Amfitrió i visitant, potser el començament d’una nova amistat.

Si mai has acollit un hopper d’un altre país o d’una altra ciutat a casa teva o si mai has estat acollit per un hopper de Barcelona, ​​aquesta informació pot ser útil per a tu. Anima’t a viure un cap de setmana de swing diferent!


Amfitrió:

Intenta estar en contacte amb el teu convidat abans que arribi a Barcelona, ​​especialment per saber quin dia i a quina hora arribarà a la ciutat. En aquest web trobaràs informació sobre com anar de l’aeroport al centre de Barcelona perquè puguis facilitar-l’hi, però no oblidis indicar-li també com arribar fins a casa teva. Si la persona que aculls ha de portar alguna cosa (tovalloles, llençols, sac de dormir…) no t’oblidis de dir-l’hi; estaria bé també fer-li saber si dormirà en un llit, en un sofà, en un sofà llit, etc. No t’amoïnis si no saps cuinar (sempre pots optar pel pa amb tomàquet) o si no tens cotxe: no és responsabilitat teva donar-li de menjar tot el dia ni portar-lo de ruta per Barcelona, ​​tot i que sempre és benvingut facilitar indicacions/mapes del transport públic o de supermercats i restaurants de la teva zona. La idea és que acullis la persona les nits que dura el Lindy Exchange, però si el visitant et demana estar alguna nit de més hauríeu de parlar-ho abans per evitar malentesos.

Visitant:

Facilita al teu amfitrió informació relativa als detalls del teu viatge. No oblidis preguntar-li si has de portar alguna cosa (tovalloles, llençols, sac de dormir…). Si el teu amfitrió no pot acompanyar-te a totes les jams o festes pregunta-li si et podria donar indicacions de com arribar als diferents llocs de les activitats (i especialment informa’t de com tornar a casa). De la mateixa manera, recorda que el menjar no està inclòs en l’allotjament, així que pregunta al teu amfitrió quin és el súper o el restaurant més proper. No oblidis ser net i ordenat i recorda que mai està de més portar a la persona que t’acull un petit detall, com ara alguna delicatessen o un souvenir de la teva ciutat
 
I el més important de tot… gaudeix d’aquests dies de swing i de bon rotllo a Barcelona!